Thursday, 7 June 2012

Siapa yang nak memartabatkan Islam ni???

Aku makin tak paham dengan gaya pemikiran pemimpin UMNO la ni..Semuanya dah macam dah kena badi kata-kata "Melayu Mudah Lupa" Tun M dulu nampaknya ni..Hehehehe...Tapi yang lupa tu hanya pimpinan UMNO bukannya orang Melayu..


Hangpa tengok gambaq atas tu ada hangpa terpikiaq macam yang aku pikiaq?Yang Melayu Islam belah kiri tu boleh batalkan program Ustaz Azhar Idrus ganti dengan tarian tayang paha amoi Korea di PICC..Tapi yang Cina hat belah kanan tu pulak tadak halangan untuk dijalankan program Ustaz Azahr Idrus dibuat di Padang Kota Lama..Wehhh,hangpa kata Cina tu anti Islam kannnn???Wakakakaka

Isunya sekarang ni mana bukti yang kata UMNO nak jaga Islam kalo benda simple camni pon payah nak buat???Rakyat nak tengok bukti bukannya nak dengaq sembang sampai berbuih mulut...Hahahaha

1 comment:

  1. Haram jadah betoi lah UMNGOK nie. Nak bela agama Islam konon. Ceramah tak penting dan tak syiok! Syiok lagi tengok tarian serta nyanyian gadis gadis Korea tu. Nanti boleh jadi ilham untuk buat kepelbagaian tarian Bontot. Kann??
    Langsung tak ada pengisian kerohanian pada perhimpunan UMNGOK. Malu aku dengan perlakuan UMNGOK. Tu yang nabi kita tolak fahaman assobbiah! Tak sabar nak tengok UMNGOK jatuh di PRU 13 nanti.
    Takbir!

    ReplyDelete